povestea mea

Câteva rânduri pe mine!

După mai mulţi ani în pictura decorativă am găsit drumul meu în coaching, personal de management şi de formare. De asemenea, am continua cu un masterat în eriksonian hipnoza si NLP.

Am fost în căutarea pentru sau merge în viaţa mea, visele mele au fost de a lua mai mult spaţiu şi mai mult, am vrut să fie cea mai bună versiune de mine.

Nu am avut niciodată o mare oportunitate de a călători în viaţa mea şi într-o zi, am dat peste o fiinţă frumoasă, care mi-a adus acest concept de călătorie complet minunat şi revoluţionar.

Aici am știut am fost de gând să înființat visele mele acum. Şi tu, ai început deja să-ţi realizezi visele?

Am luat decizia de a-mi schimba viaţa.

MLM, de călătorie, Business

Mi-am dat mijloacele cu dezvoltarea personala, mi-am stabilit obiectivele, in fiecare zi o actiune spre scopul meu.

Ceea ce vă voi arăta când vom lucra împreună este să avem timp, şi da timpul este cel mai preţios lucru din viaţă. Unii au bani în abundenţă, dar petrec tot timpul lor la locul de muncă, alte munci nu au bani şi timp, unii fac doar cruce copiii lor 15 min în seara când vin acasă şi ei atât de obosit.

Ei petrec alături de viaţa lor şi într-o dimineaţă se trezeşte cu regrete.

Dacă citiţi aceste linii, este pentru că deja aţi început să vă schimbaţi viaţa. Aţi făcut deja alegerea de a deveni mai bine pentru a merge mai departe, şi vă felicit că este acum că viaţa visurilor tale va începe. Este viata ta preia!

 

Advertisements